top of page

Maries Have. Seniorbofællesskab

Herskind Søndergård danner ramme om nyt seniorbofællesskab tæt ved Herha Levefællesskab.

Allergica A/S er en antroposofisk inspireret homøopatisk lægemiddelvirksomhed og den første af sin slags i Danmark. Virksomheden blev grundlagt af heilpraktiker og forfatter Peer Bach Boesen i 1984, som så, at der var behov for en ny type lægemidler til en ny tids mennesker - lægemidler uden kemi, og som virker dybt og mildt. Allergicas homøopatiske lægemidler er fremstillet efter antroposofiske anvisninger baseret på Rudolf Steiners lære.

Antroposofisk Selskab Danmark

Antroposofien eller den antroposofiske åndsvidenskab blev grundlagt af Rudolf Steiner (1861-1925). Antroposofi omfatter både erkendelsesmetoder  og viden om  åndeligt indhold. Overfor den materialistiske livsopfattelse, der præger vores virkelighed er der  behov for et åndeligt supplement. 

 

Antroposofien udvider forståelsen af videnskab, så der fremkommer svar på livets store spørgsmål -  svar der ikke er baseret på åbenbaring eller tro, men på viden. Antroposofi er en åndsvidenskabelig erkendelse af mennesket, der rækker ud over det blot materielle og ind i en spirituel virkelighed. Antroposofien ønsker at bidrage til et udvidet menneskesyn frem for at være et alternativ.

Helle Kofoed Klinik

Sund kost og levevis er en af de vigtigste forudsætninger for et bedre liv. Der er også masser af psykologiske, følelsesmæssige og spirituelle aspekter, der er afgørende; men du kommer ingen vegne uden en rimelig sund og velfungerende krop. Det er så at sige platformen eller grobunden for det gode liv.

Hvorhen du vil i dit liv, du må bevæge dig. Intermezzo

Med Inter-Mezzo hjælper jeg mennesker og organisationer med at finde deres autentiske opgave og skabe udvikling gennem indsigt, oplevelse og konkrete skridt.

Please reload

bottom of page