top of page
5 klang hæfteside1.jpg

Kunstnergruppen ”5 -Klang” viser 20 værker i kunstudstillingen

”UD AF DET BLÅ” i perioden 12 marts til 21 maj 2021. Udstillingen er gratis, og kan ses døgnet rundt.

Kunstnergruppen ”5-Klang” består af fem kunstnere, som kender hinanden fra et tidligere fælles værksted i Aarhus. Gruppen har dannet et kunstner fællesskab, hvor de samles med fokus på at videreudvikle deres kunstneriske samarbejde. ”Ud af det blå” er deres første fælles udstilling.  

De 5 kunstnere i gruppen er Jill Andersen, Lisbeth Bachman, Niels Erik Bach Boesen, Rita Kirkeby Larsen og Annette Zierau. 

Gruppen skriver:" En hændelse, det uventede og overraskende kan komme ”Ud af det blå”, når man mindst venter det. Her er ingen værn, ingen mulighed for at ændre på det hændte. Man kan undre sig, man kan ændre sig".

De 5 kunstnere har udfordret sig selv i at skabe værker til Kunsthal Vejles automat med de små rum på 10x17,5x20 cm. Der arbejdes både to og tre dimensionelt/ installatorisk med lys og i mange blå materialer.

Farver er en af hovedkomponenterne i enhver form for visuelt sprog, og dermed en væsentlig del af ethvert menneskes liv. Kunsten er fuld af farver og den rummer hele paletten. Gruppen har valgt den blå farve, der især associeres med harmoni, trofasthed og tillid. Noget vi måske har ekstra brug for i svære tider

IMG_1064.jpg
5 klang Niels Erik 1.jpg
bottom of page